Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Elwynn Forest

Az Elwynn Forest egy hatalmas erdőség mely az Azeroth-on élő emberek bölcsője. Bár a terület nagy része elégett vagy megsemmisült az első háború alatt - amikor az orkok megostromolták Stormwind-et - az óriási fák és a buja tisztások újra kinőttek. A stormwind-i helyőrség által állandóan erős felügyelet alatt tartott Elwynn békés hely maradt a háború végéig. Több farm létesült a termékeny földeken, a helyőrségi őrtornyok pedig éberen figyeltek minden mérföldön, sikeresen távol tartva az erdőtől a Horda tomboló erőit. A csendes erdőben vaddisznók és farkasok lesnek könnyű prédára. Durva gnollok és koszos koboldok mászkálnak az erdő félreeső részein, de ezek a félénk lények csak ritkán támadnak elwynn-i vagy stormwind-i tulajdonra. Elwynn legnagyobbrészt jólétet és nyugalmat sugároz. Azonban ha az utazók túlságosan letérnek a fő utakról, lehet hogy az árnyak között rejtőző veszélyekkel találják magukat szembe.

 

Westfall

Egykor Westfall volt Stromwind fő mezőgazdasági területe, de az éveken át zajló konfliktusok és elhanyagoltság miatt napjainkra ugarrá vált. Már senki sem gondozza a növényeket a földeken és a hajdanán gazdag bányák is elhagyottan állnak. Még a korábbi védők a Stormwind Garrison is elhagyta a magányos területet, amikor a fenntartási költségek túl nagyra nőttek. Katonai védelem hiányában Westfall nagy részét elpusztította a lázadó Defias Testvériség és fél-ember csapata. Westfall lett a tolvajokból és banditákból álló Testvériség főhadiszállása. A helyi babonáktól kezdve a mechanikus arató gólemekig a Testvériség minden eszközt felhasznál hogy elriassza az átutazókat és hogy titokban tarthassa fondorlatos terveit.

 

 

Loch Modan

Ősi vidék melyet a törpök uralnak és vigyáznak. Egy hatalmas tó zöld mezőkkel, fenyvesekkel és a gigantikus kőgát által övezett tája tárul az ide látogató elé. Egyetlen települése Thelsamar félig a föld fölött, félig pedig alatta nyugvó házikók sokaságából áll. Keletről Dun Morogh hatalmas hegyei védik ezt a szép területet, ahol a nyugodt külsőt néhol az idelátogatóra támadó medvék, pókok, krokodilok és a félelmetes Ogrék törik meg. Bár békés vidék mégis valami gondterheltség érezhető, amit sokan a Sötét Vas klán még mindig élő csatlósaik jelenlétére tudnak be. Dél felöl két óriási szobor őrzi Loch Modan tavát amik még a régi, Három Pöröly Háború után épültek meg így még most, haláluk után is Madoran és Khardos szobrai figyelik ki lép be eme zöldellő tájra.

 

 

Redrige Mountains

Elwynn Forest hatalmas erdősségétől keletre egy kopár hegyvidékes területre juthatunk, ami vörös talajáról és szikláiról ismeretes. Redridge volt a kapcsolat a törpök és az emberek között de a Három Pöröly Háború végigperzselte és sötétté, tüzes lávavidékké tette így most azt a részét csak úgy hívják Burning Steppes, ahol Ragnaros a Tűzlord hatalma kiteljesedett. A megmaradt részt az emberek védelmezik folyamatos támadások közepette. Orkok és Gnollok törtek be a hegyvidékre és súlyos összecsapásokban területeket szereztek majd pár erőd is sikerült megkaparintaniuk. Veszélyes és rémisztő csatlósok segítségével riogatják Lakeshire lakosságát, akik küzdenek s közben javítják a csaták által ejtett sebeket környezetükön. Nehéz terepre téved ki ide belép, könnyedén belekeveredhet a kisváros mindennapi problémáiba mit Stormwind segítőképtelensége csak tovább tetéz.

 

Dun Morogh

Dun Morogh csipkézett élű, hóborított csúcsai kimeríthetetlen mennyiségben tartalmaznak érceket és követ, melyek alapanyagul szolgálnak az ironforge-i törpék nagyra törő mérnöki terveihez. Ironforge városától leásva mélyen a hegyekbe, egészen a Coldridge völgyben lévő Anvilmar-ig, végig a törpék leleményességének bizonyítékait csodálhatjuk meg. Azonban nem minden ilyen békés Dun Morogh-ban. A Gol'Bolar-i kőfejtőben végzett felelőtlen bányászat kiszabadította föld alatti odújukból a veszélyes Rockjaw Trogg-okat. Míg a trogg invázió fenyegeti Magni Bronzebeard király területeit, a Frostmane trollok kihasználták a szétziláltságból adódó lehetőséget, és megpróbálták visszaszerezni ősi otthonukat. Az élet kegyetlen Dun Morogh hófehér csúcsai között, de ami hiányzik magasságban a törpéknél, pótolják szívükkel és bátorságukkal.

 

 

Duskwood

Az Elwynn erdőség egykoron oly buja déli övezete mostanra sötét és titokzatos területté alakult át. Többen azt hiszik, hogy a közelben lévő deadwind-i hágótól éjszakánként rettenetes szörnyek kószálnak erre. Mások úgy vélekednek, hogy ősi átok sújtotta ezt a földet. Az okoktól függetlenül Duskwood a rémület és a babona vidékévé vált. Az emberek akik az egykor gazdag földön gazdálkodtak, mára sötétté és elkeseredetté váltak. Nem akarják elhagyni ősi otthonukat, de elűzni sem tudják a rettenetes árnyat mely felettük lebeg. Nyugatról a westfall-i ugarral, keletről pedig a sötét és csalóka deadwind-i hágóval határolt Duskwood egy olyan fertőzött területté vált, ahol még nap legvilágosabb óráiban is árnyak és a gonosz jelenléte hatja át a levegőt.

 

Hillsbrand Foothills

Hillsbrand Foothills, a Szövetség és a Horda ellentéteinek kiéleződésének határa. A part menti Szövetséges terület rendkívül közel helyezkednek el az északi hordás városhoz, Tarren Mill-hez, ahol a halál őrei vigyázzák a kalandozókat. A szövetségesek nagy előnyben vannak ezen a területen, a közeli farmok és bányák mind az ő fennhatóságuk alatt állnak, ezzel kiszorítva a horda előrenyomulását. A bányák és mezők birtoklása komoly fejfájást okoz Tarren Mill vezetőségének, így minden erejükkel azon vannak, hogy az emberek és törpék sorait tizedeljék. Az Alterac hegység felé vezető északi utak ugyanakkor a havasi jetik és ogrék tulajdonát képezik és nem nézik jó szemmel azokat a harcokat, amelyek a területükön történnek.

Egyéb térképek:


 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Haunted World wow

(http://hauntedwow.try.hu/web/, 2010.08.04 18:27)

Patch:2.4.3
Realmlist:set realmlist s7.tfmworld.hu:3872

Vendoraink le vannak rakva a két fövárosba, kezdö set, fegyverek, és a többi mind kapható. Segítőkész GM-ek.

Ratek:

XP 50x
Repu 50x
Drop 100x
$ 850x

Aréna set:
S2: ingyen
S3: Honor


/Egy baj van a szerverrel.. .. Kevés a Player/

MEGÉRI MEGNÉZNI!-->http://hauntedwow.try.hu/web/

Dark Age FuN 3.1.3

(Dark Age FuN 3.1.3, 2009.10.17 16:09)

Ha egy olyan FuN Szervert keresel ahol kedves GM TEAM es csodás ajándékok várnak akkor itt a hejed. :)

- Instant LVL 80

- S6, T8 Ingyen

- Player Tele: ON

- T9 Elerheto (VIP-eknek)

Weboldal: http://darkage.tfmworld.hu/

LooooooL

(xDDDDD, 2009.10.07 16:26)

ez szar oldal!

Wnt Nofear www.wownofear.eu

(Wnt Nofear www.wownofear.eu, 2009.07.22 03:37)

Sziasztok!

WNT NoFEAR FuN PvP Szerver
Csatlakozz hozzánk! :)
Max Player Level = 70
Rate Drop Items = 100
Rate Drop Money = 850
Rate XP Kill = 150
Közös nyelv
S3 Honorért
ARENA Mükodik
VIP : ON
1000 slot
Patch: 2.4.3 WoW vagy TBC


Tovabba van Wotlk-s szerver is. Jofej GM Csapat, napi eventek, stb..;) Probald ki es nembanod meg:)
www.wownofear.eu

maros6@freemail.hu

(Kulabá, 2009.06.17 18:26)

ez egy kibbbbbbbbbbbbbbbaszottul szar oldal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!XDXDXDXDXDXD

xvbcxvbcx

(vchbf, 2009.04.24 08:46)

SZAR AZ OLDAL!!!!!!! :((((((((((

jó szeró

(gyere fel, 2009.04.10 00:07)

Normális törtszerver indul Lagg és DC mentes 4x es rate
Nemsokára pvp/word eventek váhatók
Jófej GM ek
Infóért/Regisztrációért: http://game.warnet.hu/

Budapest WoW Szerver

(Eclairs, 2009.04.08 13:33)

http://bpwowszerver.com/news.php

Képek

(laci, 2009.02.18 14:44)

ROSZZAK A KÉPEK!!!!!!!!!!!!!!!! :(((((