Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Duskwood

Az Elwynn erdőség egykoron oly buja déli övezete mostanra sötét és titokzatos területté alakult át. Többen azt hiszik, hogy a közelben lévő deadwind-i hágótól éjszakánként rettenetes szörnyek kószálnak erre. Mások úgy vélekednek, hogy ősi átok sújtotta ezt a földet. Az okoktól függetlenül Duskwood a rémület és a babona vidékévé vált. Az emberek akik az egykor gazdag földön gazdálkodtak, mára sötétté és elkeseredetté váltak. Nem akarják elhagyni ősi otthonukat, de elűzni sem tudják a rettenetes árnyat mely felettük lebeg. Nyugatról a westfall-i ugarral, keletről pedig a sötét és csalóka deadwind-i hágóval határolt Duskwood egy olyan fertőzött területté vált, ahol még nap legvilágosabb óráiban is árnyak és a gonosz jelenléte hatja át a levegőt.


Elwynn Forest

Az Elwynn Forest egy hatalmas erdőség mely az Azeroth-on élő emberek bölcsője. Bár a terület nagy része elégett vagy megsemmisült az első háború alatt - amikor az orkok megostromolták Stormwind-et - az óriási fák és a buja tisztások újra kinőttek. A stormwind-i helyőrség által állandóan erős felügyelet alatt tartott Elwynn békés hely maradt a háború végéig. Több farm létesült a termékeny földeken, a helyőrségi őrtornyok pedig éberen figyeltek minden mérföldön, sikeresen távol tartva az erdőtől a Horda tomboló erőit. A csendes erdőben vaddisznók és farkasok lesnek könnyű prédára. Durva gnollok és koszos koboldok mászkálnak az erdő félreeső részein, de ezek a félénk lények csak ritkán támadnak elwynn-i vagy stormwind-i tulajdonra. Elwynn legnagyobbrészt jólétet és nyugalmat sugároz. Azonban ha az utazók túlságosan letérnek a fő utakról, lehet hogy az árnyak között rejtőző veszélyekkel találják magukat szembe.


Stranglethorn Vale

Stanglethorn egy óriási dzsungel, Duskwood-tól délre. A titokzatos Jungle Troll-ok egykori otthona, ma régi romokkal és omladozó troll városokkal tűzdelt terület. Az elmúlt években a stormwind-i emberek megpróbáltak kereskedelmi útvonalakat létesíteni ezen a vad dzsungelen keresztül. Bár sikerült megalapítaniuk egy kis kikötővárost Blackwater Cove-ot, a rájuk támadó troll túlerő könnyedén visszakergette őket szülőhazájukba. A távozó emberek nyomába azonnal a ravasz goblin kereskedőhercegek léptek, akik bányászatba és fakitermelésbe fogtak. Bár a goblinok nem felügyelték keményen ezeket a távoli üzemeket mégis veszélybe kerültek, mivel a trollok megfogadták, hogy megtisztítják ősi földjüket az összes idegen behatolótól.


Westfall

Egykor Westfall volt Stromwind fő mezőgazdasági területe, de az éveken át zajló konfliktusok és elhanyagoltság miatt napjainkra ugarrá vált. Már senki sem gondozza a növényeket a földeken és a hajdanán gazdag bányák is elhagyottan állnak. Még a korábbi védők a Stormwind Garrison is elhagyta a magányos területet, amikor a fenntartási költségek túl nagyra nőttek. Katonai védelem hiányában Westfall nagy részét elpusztította a lázadó Defias Testvériség és fél-ember csapata. Westfall lett a tolvajokból és banditákból álló Testvériség főhadiszállása. A helyi babonáktól kezdve a mechanikus arató gólemekig a Testvériség minden eszközt felhasznál hogy elriassza az átutazókat és hogy titokban tarthassa fondorlatos terveit.


Dun Morogh

A Dun Morogh csipkézett élű, hóborított csúcsai kimeríthetetlen mennyiségben tartalmaznak érceket és követ, melyek alapanyagul szolgálnak az ironforge-i törpék nagyra törő mérnöki terveihez. Ironforge városától leásva mélyen a hegyekbe, egészen a Coldridge völgyben lévő Anvilmar-ig, végig a törpék leleményességének bizonyítékait csodálhatjuk meg. Azonban nem minden ilyen békés Dun Morogh-ban. A Gol'Bolar-i kőfejtőben végzett felelőtlen bányászat kiszabadította föld alatti odújukból a veszélyes Rockjaw Trogg-okat. Míg a trogg invázió fenyegeti Magni Bronzebeard király területeit, a Frostmane trollok kihasználták a szétziláltságból adódó lehetőséget, és megpróbálták visszaszerezni ősi otthonukat. Az élet kegyetlen Dun Morogh hófehér csúcsai között, de ami hiányzik magasságban a törpéknél, pótolják szívükkel és bátorságukkal.


Teldrassil

A nyugati Kalimdor kontinens északi partjainál fekszik Teldrassil szigete, a világtól elvonult éj elfek otthona, ékes bizonyítéka az elfek varázserejének és természethez való kötődésüknek. A Lángoló Légió támadását követő kataklizmikus események után az Ősök Köre és a hatalmas druidák egyesítették erejüket, hogy egy óriási Világ Fát ültessenek Teldrassil- on. Teldrassill-nak hívták a fát mely az ő nyelvükön azt jelenti "a föld koronája". Az éj elfek új otthonukat Teldrassil ágai között rendezték be. Hatalmas fákból és hömpölygő folyókból álló erdőséget hoztak létre, ami abban az örök éjszakában fürdött, amely az elfek világára borult az idők hanyatlásakor. Azonban a mágikus erdő csendjét hamarosan baljós jelenlét zavarta meg. Tébolyult furbolg-ok és még ocsmányabb teremtmények jelentek meg, és az éber Sentinel-eknek meg a bölcs druidáknak minden figyelmükre szükségük van hogy új otthonuk biztonságát megőrizzék.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

sylvanasa

(arva.aletta@freemail.hu, 2011.07.12 13:19)

tauri wow wod szerverer egy stabil vegleges ulduar 25 os csapatot toborzok aki jonne irjon a kasztoknal irtam rezletesebb le irast. ;)

király

(tirionfr, 2011.01.16 17:44)

sztem nagyon jó mert hogy ennyit gépelni én szerintem nagyon jó hogy így tod a wow történelmét egy tapsot megérdemelsz mindenképpen

Dark Age FuN Szerver

(Dark Age FuN Szerver, 2009.08.17 08:22)

Ha egy olyan FuN Szervert keresel ahol kedves GM TEAM es csodás ajándékok várnak akkor itt a hejed. Instant LVL 80 , S4-S5 Ingyen, S6 Arena Pontert, T7 Ingyen, T8 Honorert ,Sok Event

WEB: http://wowdarkage.atw.hu

Wnt Nofear www.wownofear.eu

(Wnt Nofear www.wownofear.eu, 2009.07.22 03:36)

Sziasztok!

WNT NoFEAR FuN PvP Szerver
Csatlakozz hozzánk! :)
Max Player Level = 70
Rate Drop Items = 100
Rate Drop Money = 850
Rate XP Kill = 150
Közös nyelv
S3 Honorért
ARENA Mükodik
VIP : ON
1000 slot
Patch: 2.4.3 WoW vagy TBC


Tovabba van Wotlk-s szerver is. Jofej GM Csapat, napi eventek, stb..;) Probald ki es nembanod meg:)
www.wownofear.eu

-----

(egy játékos, 2009.06.20 14:17)

hol van Kalimdor? ez így nagyon ratyi-.-"

Budapest WoW Szerver

(Eclairs, 2009.04.08 13:33)

http://bpwowszerver.com/news.php

Nem hülyéskedni jöttem

(Máté, 2009.03.01 15:52)

kurvajól lemásoltál mindent, büszke lehetsz magadra :)

JÓ SZERVER

(NICOTIN TBB WOW(FUN), 2009.01.28 18:10)

HIRDETNÉM A TBB WOW SZERVERT,AMIN ALAP LEVEL 70 VAN INGYEN T6,S4,SUNWELL ARMOR ÉS RINGEK TRINKETEK

lacinho93@citromail.hu

(lacinho93, 2009.01.17 15:44)

és mi van a rogue?

Ő...

(dida55@citromalil.hu, 2009.01.03 17:06)

Ez kicsit kevés.... mi van Kalimdorral?

dog107@freemail.hu

(Dragon, 2008.08.01 21:03)

Nagyon KIrály:)